Acest produs este ideal atat pentru umplerea croissantelor, brioselor, gogosilor si tartelor, cat si ca topping pentru diferite produse de patiserie. Este realizat dintr-un amestec de zahar, uleiuri vegetale rafinate, cacao, alune si produse de deshidratare a laptelui. Produsul trebuie pastrat la o temperatura de +18/+24°C in ambalajul original, in locuri curate, ferite de lumina si umezeala. Produsul poate fi utilizat doar cu dispenser. Pentru mai multe informatii despre dispenserul de crema ia legatura cu agentul tau.
Numarul de croissante umplute variaza in functie de cantitatea de umplutura utilizata per portie.
BistroCafeneaCateringEvenimentePatiserieUnitate de cazare - mic dejunCofetarie
Temperatura
Ambiental
Tara de origine
Italia
Aroma
Alune de padure
Ingrediente
Zahar, uleiuri si grasimi vegetale (floarea soarelui si palmier), ALUNE DE PADURE (10%), cacao slaba (10/12% unt de cacao), LAPTE praf degresat, zer praf, emulgatori: lecitine de floarea soarelui, arome naturale.